Dondurma Kızartması

Dondurmaları top hale getirin. Dünyanıza dönüştürün. Dönesibilitesi olsun. Cipsi ufalayın, kırık hayaller, incir çekirdeğini doldurmayanlar, kıtır olanlar gibi. yumurtaları bir kapta çırptın, çırptıktan sonra dondurmaları ilk önce yumurtaya bulayıp sonra ufaladığınız cips kırıntılarıyla harmanlayın. Bu işlemi iki kere yapın. Buzdolabınızın derindondurucusunda 4 saat boyunca bekletin. Daha sonra dondurmaları kızgın yağda kızartın. çikolata sos ile servise sunun.

İşte size zıtlıkların müthiş birlikteliği, kızartma ve dondurma. Taman tabana zıt iki olgu bir arada ne muhteşem bir tat oluşturuyorlar.  Kısa bir süre için lezzetin doruğu taaa ki dengeye ulaşana kadar.  Sıcak ve soğuk kendinden veriyor. Kıtır kabuk ısısını yitiriyor, içindeki dondurma ısınıyor.

Yin ve yang, zıtlıkların uyumundaki lezzet: Dondurma Kızartması…

 

Reklamlar

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s